SİNEMADA GÜNÜN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ

SİNEMADA GÜNÜN ÖZET GÖRÜNTÜLERİ


Yoklama Var


World War Z’in İkincisi Geliyor

 

Brad Pitt’in dünyayı kurtarmasını isteyenleri oldukça mutlu eden World War Z’in devam filmi geliyor. Locke’un yönetmeni Steven Knight, World War Z için yönetmen koltuğuna geçecek. Şu an filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı bilinmiyor ama merak etmeyin filmin takipçisi olacağız.

 

 

 

Guillermo Del Toro’nun The Strain’den Yeni Fragman

 

Guillermo Del Toro ve Chuck Hogan’ın vampirler ekseninde dönen kitap serisi The Strain, televizyona uyarlanıyor. Corey Stoll’un başrolünde olduğu The Strain’in ilk bölümü 13 Haziran’da yayınlanacak.

 

 

 

X-Men: Apocalypse İle Tanışın

 

X-Men: Days Of The Future Past’in sonunda gördüğümüz ve 2016’da X-Men: Apocalypse’in başrolünde olacak Logan Lerman ile tanışın. 18 yaşındaki aktör, Noah, The Perks Of Being A Wallflower ve Percy Jackson’da oynadı.

 

 

 

HBO, Danny McBride’ı Geri Döndürüyor

 

Eastbound & Down ile 4 sene absürd komedinin yükselen değeri olan Danny McBride, HBO ile yeni antlaşma imzaladı. Vice Principals adındaki dizinin henüz yayınlanma tarihi kesin değil ama 18 bölüm olacağı kesin.

 

 

 

Edgar Wright Ve Johnny Depp El Ele

 

Ant-Man’den çekildiğini geçtiğimiz gün açıklayan Edgar Wright, Johnny Depp’in başrolünde olacağı Kolchak: The Night Stalker’ın yönetmeni oldu. 70’lere damgasını vuran Kolchak serisini beyazperdeye taşımaya hazırlanan Edgar Wright, umarız bu projeyi de bırakmaz.