TEKNOLOJİDEN ANLAMAYAN BİR TEK BİZ DEĞİLMİŞİZ

TEKNOLOJİDEN ANLAMAYAN BİR TEK BİZ DEĞİLMİŞİZ


Mal Kiymeti Bilmeyen Adamlarla Tanişin


Teknolojiyle ilişiğimiz Apple ürünleri, Minton MP3 Player, UFO ısıtıcı, laser pointer ve mutfak tüpüyle sınırlı olduğu için sizlere teknoloji dünyasının yeniliklerini aktarma konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Malımız kıymetli olduğu için de kimselere ütümüzü ödünç vermiyor, bir cep telefonunu 12 yıl kullanıyoruz.

 

 

Ama malını hor kullanmayı çok seven arkadaşlarımız var sağ olsunlar. Teknolojinin günümüzde sağladığı tüm imkanları Cilalı Taş Devri'ne duydukları büyük özlemle murdar eden Barış Akpolat ve Timur Akkurt'la tanıştırmak istiyoruz sizleri. Hoş; Youtube'la içli dışlıysanız şimdiye kadar çoktan tanışmış olmanız lazımdı onlarla. Tanışmadıysanız da varsın olsun. Bugün geriye kalan hayatınızın ilk günü olmasa da Barış ve Timur'la tanıştığınız gün olarak kayda geçecek.

 

Bu iki arkadaş, Teknolojiden Anlamayan Adam serisi kapsamında binlerce liralık cihazlarla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor, falakaya yatırıyor, onlara domuz bağı ve ayı tutuşu yapıyor. 2 ay ertelemeli 48 ay taksitle aldığınız Aselsan 5S telefondan PlayStation 4'e kadar birçok cihaz anasından doğduğuna pişman oluyor. Biz de böyle insanları örnek almaya kalkışacak bir neslin korkusuyla hayatımıza devam ediyoruz.

 

 

Son bölümlerinde hedef büyüten ikili, ameliyat masalarının taçsız kralı da Vinci robotuna akla hayale gelmeyecek şekillerde muamele ediyor. Nice insanın yarasına merhem olan çok paralık robot, saç taramada, karpuz ve kivi ameliyatında heba oluyor. Bizlere de allah akıl fikir versin demesi düşüyor.

 

Siz uymayın bu serserilere; ama yine de videolarının her birini itinayla izleyin, izlettirin.