TRUE DETECTIVE İKİNCİ SEZONUNDA BİZLERİ NELER BEKLİYOR?

TRUE DETECTIVE İKİNCİ SEZONUNDA BİZLERİ NELER BEKLİYOR?


Dedektifin Hasindan Yeni Sezon Tüyolari


Daha ilk sezondan gözbebeğimiz olan True Detective'in yeni sezonundan gelişmelerle karşınıdayız. Dünyaya dizi yapmak ve insanları bu dizilerin müptelası yapmak için gelen HBO'nun geçtiğimiz yıl büyük yankı uyandıran yeni incisi, bildiğiniz üzere ikinci sezonunda ayaklı Tekel Bayii/mevsimlik tarım işçisi Matthew McConaughey ve Louisiana Ülkü Ocağı Başkanı kılıklı Woody Harrelson'dan yoksun olacak. Şu ana kadar Brad Pitt'ten Emma Stone'a, Nicolas Cage'den Edward Norton'a birçok oyuncuyu yeni sezonda izleyeciğimize dair haberler çıktı. Ama henüz resmi bir gelişme yaşanmadı.

 

 

Dizinin yaratıcısı Nic Pizzolatto, gün itibarıyla ikinci True Detective sezonu ile ilgili ipuçları vermeye başladı. Yeni sezon Kaliforniya'yı mesken tutacak. İlk sezondaki gibi atmosferik mekanlar bulmaya özen gösterdiklerini belirten Pizzolatto'nun yeni sezonla ilgili olarak verdiği en büyük tüyo ise başrol mevzuu. Olaylar iki değil, üç dedektifin ekseni etrafında dolanacak! Önümüzdeki ay içerisinde de, True Detective yeni sezonunun oyuncu kadrosu netleşmeye başlayacak.

 

 

Dizi yapımcılarından tek temennimiz ise; Rust Cohle ve Martin Hart gibi ağızlarını yaya yaya konuşan yeni karakterlerle karşımıza çıkmaları…