VASAT TV MÜZİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

VASAT TV MÜZİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU


Koca ülkenin En İyi Albümünü Gülşen Yapmiş...


Ülkemizin Grammy'ye paralel evrenden cevabı Kral TV Müzik Ödülleri, bu yıl da sahiplerini buldu. Ödül dağılımının son 10 yıldır aynı şarkı ve sanatçıya verildiği hissini yaşatan ödül töreninde bu yılın galibi "Her yaza ortalama bir albüm yapanlar" kategorisinde yarışmaya aday isimlerden Gülşen oldu. Piyasadaki 100 Türk pop albümden 90'ıyla aynı olan Beni Durdursan Mı? adlı albümüyle Yılın Albümü Ödülü'nü kazanan şarkıcı, yerli magazin programlarımızda Get Lucky etkisi bırakan şarkısı Yatcaz Kalkcaz'la da En İyi Şarkı Ödülü'nü cepledi. Hazır iki ödül birden almışken En İyi Kadın Sanatçı Ödülü'nü alıp Daft Punk'ın Grammy Ödülü sayısıyla berabere kalmayı da ihmal etmedi Gülşen.

 

2013'ün vasatlığı: En İyi Şarkı, Albüm ve En İyi Kadın Sanatçı Ödülleri'ni kazanan Gülşen

 

Müzik piyasamızda sürekli dönen 12 yerli gruptan en iyisi Duman, pek de umurlarında olmadığını düşündüğümüz En İyi Grup Ödülü'nü bir kez daha kazandı. Deli Dana ve Kuş Gribi'nden bile daha hızlı yayılan Mustafa Ceceli ise; Murat Boz'un yokluğundan faydalanarak En İyi Erkek Şarkıcı Ödülü'nü kazandı. Vasat TV Müzik Ödülleri'ndeki diğer ödül dağılımlarını merak eden varsa ahanda kazananların tam listesi;

 

En iyi klip yönetmeni: Mustafa Uslu

En iyi düet: Rafet El Roman – Ezo

En iyi cover: Tarkan – Firuze

En iyi proje: Aysel'im

En iyi dizi müziği: Medcezir – Toygar Işıklı

En iyi film müziği: Rahman Altın

En iyi Entrümantal: Taksim Trio – Taksim Trio2

En iyi remix: Beegee – Cevapsız Sorular

En iyi şarkı aranjörü: Ozan Çolakoğlu

En iyi grup: Duman

En iyi Erkek sanatçı: Mustafa Ceceli

En iyi Kadın sanatçı: Gülşen

En iyi albüm: Gülşen

En iyi şarkı: Gülşen

En iyi single: Hande Yener

Radyolarda en çok çalınan şarkı: Bengü – Yaralı

Radyolarda en çok çalınan şarkılar Mustafa Ceceli

En iyi çıkış yapan sanatçı : Oğuzhan Koç

 

 

20 yıldır hayatımızda olan Kral TV'yi Tarkan – Kış Güneşi'nin Top 20'de 50 hafta zirvede kalmasıyla, bir gecede ünlü olan Mirkelam ve videosu Her Gece ile, ya da 90'lar Türk pop'unun kaliteli anlarıyla hatırlamayı tercik etsek de kendilerini kutluyoruz.