YENİ TENECERE-KAPAK İKİLİMİZ: CEM UZAN & CHARLIE SHEEN

YENİ TENECERE-KAPAK İKİLİMİZ: CEM UZAN & CHARLIE SHEEN


Cem Uzan Gibi Dostum Olsun, 1 Milyon Tl Borcum Olsun


Türkiye'nin ilk özel televizyonu Star 1 sayesinde birçoğumuzun adını ilk kez duyduğu, ama sonrasında türlü cambazlığıyla hayatımızın önemli bir parçası haline gelen, Genç Parti ile girdiği seçimlerde gelmiş geçmiş en akılda kalıcı reklam kampanyasına imza atan, Galatasaray'a Jardel'i getiren, marifetlerini tek tek saymaya kalksak sayfaların yetmeyeceği Cem Uzan'dan haber var!

 

Şu sıralar kiminle, nerede, ne yediği ya da ne içtiği hakkında pek fazla bilgimizin olmadığı Cem Uzan, Instagram ve Facebook hesabıyla sosyal medyada adeta döktürüyor. Birbirinden ilginç paylaşımları ile anında follow ya da add friend buton'una bastırtan profillerinden anladığımız kadarıyla Cem Uzan hayatına kaldığı yerden devam etmeyi gayet güzel başarmış vaziyette. 

 

Charlie Sheen ve 2 porsiyon yaprak

 

2002 seçimlerinden boynu bükük ayrılan eski Genç Parti lideri, göbek adı skandal olan Charlie Sheen'le yürekleri ısıtacak türden bir kankalığın temellerini atmış. "Mazot 1 TL olacak" vaadiyle kandırdığı ünlü oyuncuyla bir sofrada enseye şaplak pozlar veren Cem Uzan'ın keyfine diyecek yok. 

 

Samimiyetin arttığı dakikalar… Mazotun 2 lira olması gerektiğini belirtiyor Charlie Abi.

 

Promil seviyesi roket olan ikilinin birbirinden samimi pozlarının en can alıcı noktası ise; paylaşımların altına gelen yorumlar. İflah olmaz Cem Uzan severlerin birbirinden yaratıcı yorumları ile renk kattığı paylaşımlar aradan yüzyıllar geçse bile keyifle bakılabilecek cinsten olmuş.

 

Gerçek Two And A Half Man

 

Son yoruma ne denir ki? Çok doğru bir tespit…

 

Türkiye başkanını özlüyor…