EVSİZLERİN ÇİZDİĞİ FONTLARI SATIN ALARAK ONLARA DESTEK OLUN

EVSİZLERİN ÇİZDİĞİ FONTLARI SATIN ALARAK ONLARA DESTEK OLUN


Oturduğunuz Yerden Destek Olma Şansi 


Sokakta yanından yürüyüp geçtiğimiz evsizlere yardım etme şansı elinize geçse onlara yardım etmek istemez miydiniz? Peki evsizlerin yanından geçip yürüyen bizler sokakta yaşamayı anlayabilir miyiz? Bunu pek sanmıyoruz.

 

 

 

Gün içerisinde en az birkaçıyla yollarda, sokaklarda karşılaştığımız evsizlere karşı büyük bir hissizlik içinde olduğumuz bir gerçek. Evsizlere destek olma amacıyla başlatılan hem ilginç hem de harika bir fikir olan bir sosyal sorumluluk kampanyasından bahsetmek istiyoruz sizlere; Homeless Fonts. İspanya’da bulunan Arrels Vakfı’nın bir girişimi olan Homeless Fonts adlı web sitesi hakkında bu büyük hissizliğimizi yenmemiz için oluşturulan bir bağış platformu diyebiliriz.

 

 

Homeless Fonts’ta evsizlerin yazdığı yazılar, yarattığı fontlar bu platform üzerinde satılıyor. Tüm fontlar evsizlerin yazılarıyla ortaya çıkıyor. Site üzerinden satışa çıkan tüm fontların tüm geliri ise evsizlerin yararına çalışan hayır kurumlarına bağışlanıyor. Biraz duyarlı, biraz da yardımsever insanların ve markaların satın aldığı bu fontlardan oluşan konsepti biz bir hayli sevdik.