HARLEY DAVIDSON ELEKTRİKLİ MOTOSİKLET İŞİNE GİRİYOR

HARLEY DAVIDSON ELEKTRİKLİ MOTOSİKLET İŞİNE GİRİYOR


Motosiklet Tutkunlari Arada Kalmiş Durumda


Harley Davidson’lı motosiklet çetelerine sizler de bizler gibi filmlerden ve dizilerden aşinasınızdır. En tehlikeli ve en güzel hastalıklardan biri olan motor sevdası, Harley ile bambaşka bir kıvama geliyor. Motorun sesine uygun bir karaktere bürünmek sahibini olgunlaştırır, ağırbaşlı biri haline getirir. İnsanın giyinişi bile sırf Harley yüzünden kısa sürede değişir. Nerden mi biliyoruz? Çünkü bizler de ofisçe motor sevdalısıyız.

 

Aslında daha doğru düzgün bisiklete bile binemeyen insanlarız ve motorlardan korkuyoruz ama bu, aldığımız haberin bizleri bir Harley Davidson hastası kadar heyecanlandırmasına engel değil.

 

 

Harley Davidson bugün yaptığı açıklamayla motosiklet sektörü adına önemli bir gelişmeye imza atacağını duyurdu. Motosiklet tutkunlarının bu habere tepkisi ne olacak bilemiyoruz ama en çok botunu sevdiğimiz Harley Davidson, yenilikçi ve pahalı bir bakış açısıyla geliyor. Ne mi bu? Elektrikli motosiklet. Ünlü motosiklet markası Harley Davidson, elektrikle çalışan ilk modelini gelecek hafta New York’ta düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtacak.

 

 

Bakalım son aylarda gelişmekte olan elektrikli araçlar kategorisine farklı bir soluk getirebilecek mi bu motor?