ISIRIKÇI SUAREZ ÇILGINLIĞI DEVAM EDİYOR

ISIRIKÇI SUAREZ ÇILGINLIĞI DEVAM EDİYOR


Suarez Beni De Isiriyormuş Gibi çek Panpa


Uruguay Milli Takımı’nın ve Liverpool’un evlat olsa sevilmez oyuncusu Luis Suarez, geçtiğimiz günlerde Uruguay ile İtalya arasında oynan Dünya Kupası maçında rakibi Giorgio Chiellini’yi dişleyerek şöyle bir tadına bakmıştı.

 

 

Rakiplerini ısırmasıyla ünlü olan Suarez, bu tadımlık etkinliğinin ardından toplam 9 maç ceza aldı. Turnuvanın en büyük gol kralı adaylarından biri olan forvet, cezasının açıklanmasının ardından doğal olarak turnuvayı kapattı ve boynu bükük bir şekilde ülkesine döndü. 

 

 

Isırığının ardından yeni internet fenomeni haline gelen golcü oyuncu, onlarca paylaşıma da sebep oldu. Bazılarına bizim de yer verdiğimiz komikli, şakalı, vampir Suarez’li paylaşımları ŞURADAN inceleyebilirsiniz.

 

Kuyruğunu kıstırıp ülkesinin yolunu tutan yıldız futbolcunun ardından Brezilya sokaklarındaki billbordlarda yer alan "All or nothing" yazılı afişleri kaldı. Bu afişleri gören taraftarlar da Suarez kendilerini ısırıyormuşcasına fotoğraflar çektirmeye başladılar. Selfie’ler, toplu ısırık pozları tavan yapmış durumda. Anlayacağınız Suarez geyikleri uzun bir süre daha karşımıza çıkacağa benziyor.