İSTANBUL MÜZİK SAHNESİNİN YENİ VAHASI: SOFAR SOUNDS

İSTANBUL MÜZİK SAHNESİNİN YENİ VAHASI: SOFAR SOUNDS


Böyle Oluşuma Can Kurban


Susuzluktan kırılan İstanbul bağımsız müzik sahnesine adeta damacana su etkisi yaşatan Sofar Sounds İstanbul'u muhakkak duymuşsunuzdur. Halihazırda misafirperverliğiyle ünlü ülkemizin tam da istediği şey olan Sofar Sounds İstanbul, dünyanın birçok yerinde büyük ilgi gören bir uygulamanın İstanbul ayağı aslında. Amaç şu; her ay bir başka evin oturma odasını bağımsız müzik oluşumlarıyla bir konser salonuna çevirmek. Evinizin konforunda şehrin en dinlemeye değer yerli isimlerini dinleme fikri mis gibi değil mi? Biz cevaplayalım; mis gibi, misler gibi!

 

 

Aralık 2013'ten beri İstanbul'u da mesken edinen bu harika oluşum, etkinliklerine tam gaz devam ediyor. Serinin altıncısı, 17 Mayıs'ta alternatif müzik sahnesinin gözbebeklerinden Son Feci Bisiklet'in katılımıyla gerçekleşti. Birbirinden güzel insanların güzel müzikle kavuştuğu geceden enfes Modern Zamanlar performansı da yanımıza kar kaldı.

 

 

Sofar Sound İstanbul'un attığı her adımdan haberdar olmak sizin de hakkınız. Özellikle ülkemiz için çöldeki vaha anlamı taşıyan Sofar Sounds'u ve etkinliklerini ŞURADAN takip edebilirsiniz.