LANA DEL REY: SEN BENİ YANLIŞ ANLADIN FRANCES BEAN COBAIN

LANA DEL REY: SEN BENİ YANLIŞ ANLADIN FRANCES BEAN COBAIN


İkili Arasindaki Rövanş Karşilaşmasi Oynandi


Her şey Lana Del Rey'in Guardian'a verdiği röportajla başladı. Del Rey Kızı; "Keşke ölsem de kurtulsam şu hayattan" diyerek Kurt Cobain'i çok iyi anladığından dem vurmuştu. Daha sonra iyice dallanıp budaklanan bu röportaj hakkında konuşan şarkıcı, röportajı gerçekleştiren Tim Jonze'un kötü niyetle kendisini manipüle ettiğini, aslında o sözleri sarf etmediğini söylemişti. Jonze da bunun üzerine röportajın ses kaydını internete yükleyerek "Alın işte kanıt" demişti.

 

 

Röportaj hakkında söz alan Kurt Cobain'in kızı Frances Bean Cobain;‘’Sizin gibi insanlar ölmenin cool birşey olduğunu düşündüğü için bu arzu edilen bir kavram haline geliyor; ancak durum hiç de öyle değil. Babam genç yaşta öldüğü için hiçbir zaman onu tanıma fırsatı bulamayacağım’’ diyerek, Lana Del Rey’e bir de beyin estetiği yaptırmasını önermişti.

 

 

 

Daha sonra sakin kafayla düşünen Bean Cobain, Twitter'ından şöyle bir tweet attı; "Kimse üstüne alınmasın dediklerimi. Lana'yla aramda bir mevzuu yok. Ben sadece tecrüblerimden yola çıkarak kendi bakış açımla yaklaştım olaya."

 

Buna karşılık Twitter adresinden cevap hakkını kullanan Lana Del Rey, Frances Bean Cobain'i mention'layarak bu açıklamaya şöyle bir cevap verdi; "Sıkıntı yok. Bana baban hakkında çok soru sormuştu. Ben de öldüğü için değil yetenekli olduğu için onu sevdiğimden bahsettim. Olay bu." 

 

 

Bakalım bu tartışma daha ne kadar uzayacak.