SİZ DE KENDİ STAR WARS’UNUZUN YÖNETMENİ OLABİLİRSİNİZ

SİZ DE KENDİ STAR WARS’UNUZUN YÖNETMENİ OLABİLİRSİNİZ


Star Wars Karakterleri Emrinizde


Dijital dünyanın önemini anlayan Disney, yakında hayata geçireceği projeleriyle akıllı telefon ve tabletlerinize girmeyi planlıyor.

 

Disney, gelecek hafta yayına alacağı, çocukların görsel hikaye anlatıcısı olmalarını sağlayacak yeni uygulamasını tanıttı.

 

Çocuklara bir dakika uzunluğunda filmler oluşturma şansı veren uygulama kullanıcılarının çektikleri videoları Facebook ve YouTube üzerinden paylaşmalarını mümkün kılıyor. 19 Haziran'da çıkacağı duyurulan uygulamada Star Wars serisinin en ikonik üç sahnesinin yer alacağı açıklandı. Çocuklara “Star Wars evrenine hoş geldin” mesajıyla hayal güçlerini kullanarak bu üç ünlü sahneyi istedikleri gibi yönlendirmeleri şansı veriliyor. İmparatorluğun yükselişini, asilerin ayaklanmasını ve Jedi'ların dönüşünü etkilemenizi sağlayan uygulamaya büyük bir ilgi bekleniyor.

 

 

Çocukları ve yetişkin Disney hayranlarını hedefleyen uygulamada yer alan; karakterler, ünlü sahneler, araçlar, gemiler, kısacası her şey 360 derecelik açıyla görülebiliyor. Hatta uygulamayı kullanan kişiler, diyalogları da seslendirebilecekler. Aşağıda yer alan uzun videoda Disney’den Andrew Sugerman’ın Variety editörü Andrew Wallenstein’a sıkıcı bir şekilde anlattığı tüm bu gelişmeleri ayrıntılı olarak görebilirsiniz.