SNOOP DOGG, PSY VE JIMMY KIMMEL İLE KARAOKE KEYFİ

SNOOP DOGG, PSY VE JIMMY KIMMEL İLE KARAOKE KEYFİ


Fikra Gibi Haber


Gangnam Style adlı şarkısıyla Güney Kore’nin Serdar Ortaç’lığından terfi edip müzik sektörüne kara bir gölge gibi düşen PSY, yakamızı bırakmaya niyetli değil.

 

Çünkü, Youtube'a yüklendiği 15 Haziran 2012 tarihinden beri “Dünyanın en çok izlenen videosu” tahtının sahibi olan Gangnam Style’ın ardından yeni hit single’lar yapmaya devam ediyor.

 

PSY, son olarak; iki gün önce Snoop Dogg ile seslendirdiği şarkısı Hangover’ın videosunu yayınlamıştı. İkili, şimdi de program program gezerek pazarlama stratejilerine uygun şekilde hareket ediyor. PSY ile Snoop Dogg, bu kapsamda dün gece Jimmy Kimmel’ın konuğu oldular.

 

Kimmel, ikiliye “Karaoke yapmayı sever misiniz?” diye sordu ve aldığı cevap “Evet!” olunca atladı annesinin arabasına ve stüdyodan çıkarak bir karaoke kulübüne çekti. Bir anda müşterilerin arasına giren Jimmy Kimmel, PSY ve Snoop Dogg, sahneye çıkarak birbirlerinin şarkılarını seslendirmeye çalıştı. Gangnam Style’ın Korece sözlerini söylerken saçmalayan Snoop Dogg, ortaya komik görüntüler çıkardı. PSY ise o sırada alameti farikası olan Gangnam Style dansını yapıyordu. Bizi gül gül öldüren görüntüler için hemen aşağıdaki videoyu izleyin. Siz de kendinize bir gülücük, bir tebessüm, hoş bir seda armağan edin.