ÜNLÜLERİN RUHLARI TEK KAVANOZDA

ÜNLÜLERİN RUHLARI TEK KAVANOZDA


İşte Ticari Zeka


Ticari zekasına zincir vurulması imkansız bir girişimci, sizin için ünlülerin ruhlarını bir kavanozun içine dolduruyor ve 15 dolara servis ediyor.

 

Bize kah bir televizyon, kah bir sinema salonu kadar yakın olan Ryan Gosling’in veya Jennifer Lawrence’ın ruhunu evde saklamak ister misiniz? Evinize gelen arkadaşlarınıza “Bu da Matthew McConaughey’in ruhu. Gelin koklayın.” diyerek hava atmaya ne dersiniz? Eğere cevabınız evet ise, sizi Molly Gates ile tanıştırmak istiyoruz.

 

 

Molly Gates, SoulsRUs adlı internet sitesinin sahibi. Gates, geceleri uzaktan ünlülerin yatak odalarına giriyor ve onların ruhlarının bir kısmını alıyor. Girişimci projesini “Birkaç yıl önce kendi ruhunu 1.000 dolara satan bir adam görmüştüm. Ben niye bunu ünlülere uygulamıyorum diye düşündüm. Ve sonunda SoulRUs ortaya çıktı. İnanın bana müşterilerim verdikleri paranın karşılığını alıyor. Tamamen yasal bir üründür bu.” diyerek anlatıyor.

 

 

Gates, ruhunu alamadığı tek ismin Kanye West olduğunu söylüyor ve ekliyor: “Onun ruhunu bir daha almaya çalışacağıma, Pazar günü Cevahir Alışveriş Merkezi’ne giderim daha kolay.”

 

 

Eğer sizin de sahip olmak istediğiniz bir ruh var ise, sipariş vermek için sizi BURAYA alalım.