YENİ İNTERNET FENOMENİ: VAMPİR SUAREZ

YENİ İNTERNET FENOMENİ: VAMPİR SUAREZ


Gol Krali True Blood'a Göz Kirpiyor


Son günlerde Dünya Kupası ile yatıp Dünya Kupası ile kalkar olduk. Güney Amerika takımlarının sürklase ettiği turnuvada Avrupa’dan katılan takım sayısı günden güne azalıyor. Biz de keyifle izliyoruz.

 

Bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere turnuvanın popüler oyuncularından ve gol kralı adaylarından Uruguay Milli Takımı’nın yıldızı Luis Suarez rakiplerini ısırmasıyla ünlüdür. Suarez, dün akşam oynanan İtalya maçında yine yaptı yapacağını ve rakip takımın defans oyuncusu Giorgio Chiellini’yi dişledi.

 

 

Bu Suarez’in bu ilk ısırık vukuatı değil.

 

 

Daha önce de rakiplerini ısırmışlığı olan futbolcu, yaşanan son olayın ardından interneti salladı. İşte yeni internet fenomenimiz Suarez hakkındaki paylaşımlardan bazıları:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FIFA, yaptığı açıklamayla oyuncuya gereken cezanın kesileceğini duyururken; futbol otoriteleri FIFA’nın tarihinin en büyük cezalarından birini verebileceğini ve oyuncuyu turnuvadan men edebileceğini iddia ediyor.

 

Üzülme Suarez! Hazır True Blood’ın yeni sezonu başlamışken işsiz kalmazsın. Eric Northman’dan neyin eksik? Kadroya alınma ihtimalin çok yüksek

 

Bu arada turnuvanın en önemli golcülerinden Suarez, turnuva öncesi açılan 'Suarez rakibini ısırır mı?' bahsine para yatıran Norveçli'ye tam 5600 Norveç Kron'u Türk parasıyla yaklaşık 2 bin Türk Lirası kazandırdı.