YENİ STAR WARS’TAN DUMANI ÜSTÜNDE GELİŞMELER

YENİ STAR WARS’TAN DUMANI ÜSTÜNDE GELİŞMELER


Kimler Kadroya Katildi? Setten Sizan Fotoğraflar Hangileri?


Yeni Star Wars filminin çekimlerinin başladığını sağır sultan bile duydu. Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'yi Tatooine'e çeviren yönetmen J.J. Abrams, birçok kişiyi ters köşeye yatıran oyuncu kadrosuyla beraber gecesini gündüzüne katmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar sadece birkaç kare yarım yamalak görselle karşılaşmıştık film setinden. Bugün Star Wars hayranlarının salayalarını akıtacak yeni görsellerle karşınızdayız. Amerikan paparazzi lideri TMZ'nin paylaştığı fotoğraflara bakılırsa birçok eski dost yeni üçlemede bizleri bekliyor olacak.

 

Bunlardan en heyecan verisi Millennium Falcon. Evet; henüz yapım aşamasında olan bir Millennium Falcon'la karşı karşıyayız. Harrison Ford'un film kadrosunda yer almasını daha da anlamlı hale getiren bu fotoğrafa bir de X-Wing eşlik ediyor.

 

 

 

 

Bunların haricinde Abu Dabi'den karşımıza gelen diğer görseller ise şunlar;

 

 

 

 

 

Durun bitmedi; filmin kadrosuna iki isim daha katıldı. Game Of Thrones'un biricik delikanlı kadını Brienne; yani Gwendoline Christie yeni üçlemede bizlerle olacak. Dahası da var; 12 Years A Slave'le Oscar'ı kapan Lupita Nyong'o da artık gücün etkisi altında!

 

Merhaba! Biz de yeni Star Wars üçlemesindeyiz.