12 YAŞINDA 1.8 MİLYON DOLARLIK ALBÜM ANLAŞMASI İMZALAMAK

12 YAŞINDA 1.8 MİLYON DOLARLIK ALBÜM ANLAŞMASI İMZALAMAK


Bize 20 Tl Borç Verirler Mi?


12 yaşında maddi imkanlarımız nasıldı? Eğer birer Richie Rich değilsek, hayatımızda parayla en çok haşır neşir olduğumuz anlar büyüklerimizin elini öptüğümüz bayramlardı. Oradan gelen paraları da abur cubura çarçur ederek kısa süreli zenginliğimize son verirdik. Ama New York'lu küçük metalciler Unlocking The Truth'un bizden çok daha farklı bir çocukluk yaşayacakları kesin. 12, 13 ve 15 yaşında üç çocuktan oluşan grup, geçtiğimiz yıl Monster'la sosyal medyada yaşadıkları patlamanın ardından çok fazla zaman geçmeden 1.8 milyon dolarlık albüm anlaşması imzaladılar.

 

Sony'le yapılan albüm anlaşması sonucu maalesek küçük metalcilerin cebine bu kadar para geçemeyecek. Çünkü yaşlarından ötürü New York eyaletinin yasaları bu kontratı sınırlıyor. Üçlü 60.000 dolar maksimum sınırdan para alacak. Eğer albümleri 250.000 adetten fazla satarsa da ekstra ödemeler alacaklar.

 

 

60.000 dolar bile bizim 12 yaşında asla hayal edemeyeceğimiz türden bir meblağ. Queens Of The Stone Age'e turnelerinin bir kısmında alt grupluk yapmaları da cabası.