1984 YAPIMI KAYIP BILL MURRAY FİLMİ MEĞER YOUTUBE’DAYMIŞ

1984 YAPIMI KAYIP BILL MURRAY FİLMİ MEĞER YOUTUBE’DAYMIŞ


Hafta Sonu Sinema Kuşağiniz Belli Oldu


Sinemayı sever misiniz? Bill Murray'i sever misiniz? Bill Murray filmlerini sever misiniz? Peki Murray'nin tüm filmlerini izlediğinize inanıyor musunuz? Tüm bu sorulara cevabı "Evet" olanları tebrik ediyoruz. Ama yine de son soruya "Evet" diyenleri her ihtimale karşı bir kez daha düşünmeye çağırıyoruz. Çünkü 1984 yapımı bir garip distopik bilim kurgu komedi filmi Nothing Lasts Forvever'ı izlediklerine dair ciddi şüphelerimiz var.

 

 

Murray'nin eski dostu Dan Aykroyd'la beraber yer aldığı film, Saturday Night Fever yazarlarından Tom Schiller tarafından yönetilmiş. Tamamı siyah beyaz çekilen Nothing Lasts Forever, o yıl Murray'nin yer aldığı iki filmden biri. Diğer film ise yine Aykroyd'la karşımıza çıktıkları efsane film Ghostbusters. 

 

Film, sadece birkaç festivalde gösterildikten sonra yapımcı şirket Metro-Goldwyn-Mayer tarafından yaygın olarak vizyona sokulmuyor. Nedeni ise filmin ticari başarı yakalayamayacağına inanmaları. Neyse ki Youtube var; böylece filme sahip olan birisi tarafından büyük bir hediye alıyoruz. 

 

Nothing Lasts Forever, Youtube kalitesiyle yıllar sonra karşımızda.