AKILLARA ZİYAN GİYİM KUŞAM SİTESİ: TESBİHANE

AKILLARA ZİYAN GİYİM KUŞAM SİTESİ: TESBİHANE


Bir Gün Herkes Zevksiz Olacak


"Zevksiz doğulmaz, zevksiz olunur" sloganıyla, görsel çapsızlıkta hep daha ileriyi hedefleyen ülkemizde 3 yıldır gözümüzden kaçan bir e-ticaret sitesini yeni gördük, gözlerimiz kanadı. Karşınızda A'dan Z'ye çirkinlikte yeni boyuta geçen firma: Tesbihane!

 

Bilmediğimiz saçma sapan bir şey mi anlamına geliyor diye ofisten birkaç arkadaşın dedesini arayıp "S.A. dedeciğim, tesbihane ne demek?" sorumuz hep yanıtsız kalınca TDK'ya sorduk. Tesbih diye bir şey yokmuş. "Tesbih yerine aşağıdakilerden birini bulmak istediyseniz tıklayınız: Tespih" cevabını görünce de "Ulan herifler şirket kurmuş, site açmışlar, adını da yanlış yazmışlar. Buradan iyi ekmek çıkacak." dememizle birlikte siteye düşmemiz bir oldu. 

 

Birbirinden acayip şeyler aşağıdaki gibi:

 

VARAN 1: Armutlu T-Shirt

 

Mask filminde Jim Carrey'nin gözlerinin yuvalarından çıkması ve etrafında gelişenleri hatırlıyor musunuz? Hatırlamıyorsanız yukarıdaki fotoğrafa bakın tıpkısının aynısını yaşarsınız zaten.

 

VARAN 2: AKP Yüzüğü

 

 

Belediyede, ihalelerde, vergi dairesinde halledeceğiniz bütün işlerinizde elinizi uzattığınız anda sizi herkesten daha ayrıcalıklı yapacak olan bu yüzükte ilgimizi çeken şey ise "SÖZ K…….. TEFERRUAT" yazısı oldu. Söz Konusu AKP İse Gerisi Teferruat diye tahminimizi kullanıyoruz, daha yaratıcı bir tahmini olan beri gelsin.

 

VARAN 3: ❤ T-Shirt

 

 

Seviyorsan git konuş diyen t-shirt.

 

VARAN 4: Red Garantili Nişan Yüzüğü

 

 

Bu yüzük ve Pharrell'den Happy eşliğinde evlilik teklif ederseniz dünyanın sonu geliyormuş diye duyduk, denemesi bedava.

 

Karadeliğe düşmek isteyenler için www.tesbihane.com