ALMAN MİLLİ TAKIMI VE RIHANNA’NIN KAYNAŞTIĞI ANLAR

ALMAN MİLLİ TAKIMI VE RIHANNA’NIN KAYNAŞTIĞI ANLAR


Rihanna'nin Rengi Belli


Bir Dünya Kupası daha sona erdi. Futbolseverler günde 3 maç izledikleri o büyülü anların bitmesiyle kendi tuttukları takımın Almanya Amatör Küme'den Berlin Türkgücü ile oynadıkları maçlara talim edecekler. Bu travmayı bir kenara bırakırsak, son derece tatmin edici bir turnuva yaşadığımızı söyleyebiliriz. Sürpriz çıkış yapan takımlar, erkenden elenen kodaman ülkeler, Brezilya'nın San Marino alter ego'suyla Almanya'ya yenilmesi ve daha bir sürü şey, 2014 Dünya Kupası'nı hafızamıza güzelce kazıdı.

 

 

Dün akşam oynanan maç sonunda kupayı avuçlayan Almanya cephesinde ise haklı olarak muazzam bir sevinç hakim. "Şu an Almanya'da olup o sevince ortak olmak vardı" diyor insan kendi kendine. Bu sonuca sevinen sadece Almanlar da değil. Ünlü pop yıldızları, sanatçılar ve oyuncular da Alman olmamalarına rağmen onların sevinçlerine ortak oldular. Bu isimlerden biri de Barbados'un dünyaya armağanı Rihanna.

 

 

Dün maçı yerinde izleyen RiRi, Mario Götze'nin gölüyle büyük bir sevinç yaşadı. Bu sevinç öyle büyüktü ki; Rihanna dayanmayıp t-shirt'ünü yarım porsiyon çıkarttı. Haliyle tribünlerin ilgisi Almanya'dan kendisine doğru jet hızıyla kaydı. Bu sevinçle yetinmeyen Rihanna, maç sonrası Alman Milli Takımı'nın yer aldığı partiye de katıldı. Podolski ve Schweinsteiger'le öpücüğü pol bir kupa pozu verdiği yetmiyormuş gibi üstüne bir de golün sahibi Götze'yle "Eski dostlar" kıvamında bir fotoğraf çektirdi. Rihanna, bu iki fotoğrafı da kendi Twitter hesabından paylaştı. Bonusu ise Adriana Lima'yla verdiği poz oldu.