BİR DÜĞÜN, YANLIŞ ATILMIŞ BİR SMS VE SONUÇLARI

BİR DÜĞÜN, YANLIŞ ATILMIŞ BİR SMS VE SONUÇLARI


Kristen Ve Roger çiftinin Başina Gelenler


Detroit'li çift Kristen ve Roger, başlarına gelecek garip olaydan habersiz düğünlerine katılacak arkadaşlarına düğün öncesi fotoğraf çekimi ve barbekü partisi için SMS atıyordu. Roger cephesinde bir sıkıntı yoktu. Tıkır tıkır ulaşması gereken yerlere ulaşıyordu SMS'ler. Lakin; Kristen cephesinde düğün heyecanına verdiğimiz bir hata oluştu. Karen yanlış numaraya davet mesajı attı.

 

 

Davet mesajını alan kişi kibarca "Sen kimsin bacım?" dedi. Şaşıran Kristen'ın cevabı ise; "Hayırdır; tanıymadın mı? Roger'ın Kristen ben" oldu. Karşı taraf "Yanlış numara. Ama ben ve kankalarım orada olacağız" dedi. Kristen'ın "Yabancıları almıyoruz" cevabına rağmen karşı taraf ısrarcıydı; "Biz her halükarda geliyoruz." dedi.

 

Bu mesajlaşmanın üstünden günler geçti ve büyük gün geldi. Düğün fotoğrafları ve barbekü için toplanıyordu Kristen ve Roger'ın arkadaşları. Kristen'ın korktuğu başına geldi. Mesajı attığı yanlış numaranın sahibi, kankalarıyla beraber oradaydı. Çiçeği burnunda olmaya hazırlanan çiftin yapacak bir şeyi yoktu. Ekip tüm gün onlarla takıldı ve günün sonunda şöyle bir fotoğraf çekildi.