DEPRESYON KOKULU MUMLAR GELDİ

DEPRESYON KOKULU MUMLAR GELDİ


Boşandiğiniz Günün Kokusu Yanibaşinizda


Şirin mi şirin, binbir çeşit meyve kokulu mumların içinde aradığınızı bulamıyor musunuz? Size göre mum demek, depresyona yelken açmak mı demek? Mum ışığında depresif şarkı ve şiirler yazıp, tüm dünyayla aranıza bir perde mi çekmek istiyorsunuz? Eğer tüm bu sorulara cevabınız evetse sizleri yanıbaşımıza alalım. Çünkü dileğiniz gerçek oldu.

 

 

Flicking Candle Company isimli mum üreticisi, hayatınızın en depreif günlerinin kokusunu mumlarda yaşatıyor. Eşinizin size açtığı boşanma davasının kağıtlarını imzalarken bir koku fark etmiş miydiniz? İşte o depresyonun ve kağıtların kokusuydu. O koku artık yanıbaşınızda. Elektrikler mi kesildi? Yakın bir tane!

 

 

Burs başvurunuzun reddedildiğini söyleyen mektubun kokusu hala dün gibi burnunuzda mı? Eğer değilse telaşa mahal yok. Çünkü Flicking Candle Company sizleri de düşündü ve o mektubun kokusuna sahip mumlar üretti.

 

 

Verdiğimiz örneklerinden haricinde daha bir sürü unutulmaz depresif anın kokuları Flicking Candle Company'nin mumlarında buluşuyor. Tek yapmanız gereken ŞU linkten sipariş vermek.