DISNEY PRENSESLERİ INSTAGRAM’DA OLSA NE OLURDU?

DISNEY PRENSESLERİ INSTAGRAM’DA OLSA NE OLURDU?


#disney #prenses


Disney prensesleri birer masal karakteri değil de etten kemikten senin benim gibi insanlar olsaydı ne olurdu? Tabii ki içinde bulunduğumuz teknoloji çağında hepsinin en güzelinden birer Instagram hesabı olurdu. Hashtag'lerin en dandiklerini kullanırlardı, az ünlü arkadaşlarıyla fotoğraf çektirip hemen tag'lerlerdi ve daha bir sürü şey…

 

Şaşalı hayatlar için bir cennet olan Instagram’da, Monako’nun güzide bekarı Pierre Casiraghi ile evlenen Külkedisi, Fransız Rivierası’nda geçirdiği aheste günlerini, Angelina Jolie’nin tahtını kapıp Unicef İyi Niyet Elçisi olan Pamuk Prenses ise Afrika’daki çocuklarla olan sevgi kelebeği hallerini paylaşırdı.

 

 

 

Tek dileği bir çift bacak olan Küçük Deniz Kızı Ariel, Şeyseller’de güneşlenirken bakmaya doyamadığı 2014 model bacaklarından bir hot-dog-legs patlatırken James Franco’ya özenen Uyuyan Güzel de Instagram’ı yeni-uyandım-en-doğal-halimle-de-seksiyim-ulan-selfie’leriyle doldururdu.

 

 

 

New York’ta ikamet eden ve gökdelene saç yetiremeyen Rapunzel ne yapardı bilemiyoruz; ancak Pocahontas’ın John Smith ile gittiği sörf kampından bol hashtag’li güzel bir kompozisyon yaratacağına da eminiz.