DÜNYADA KÖPEKLER İÇİN YAPILAN İLK UMUMİ TUVALET

DÜNYADA KÖPEKLER İÇİN YAPILAN İLK UMUMİ TUVALET


Boka Basmadan Yürüyebileceğiniz Memleket


Dünyanın birçok yerinde gecenin ilerleyen saatlerinde bir barın tuvaletini kullanmaya kalktığınızda ya da şehirdeki herhangi bir umumi tuvaletin ocağına düştüğünüzde karşılaştığınız manzara sonrası mesanenizin sınırlarını zorlamak ve ülkenin tuvalet alışkanlıklarını sorgulamak zorunda kalıyorsunuz. Hal böyle olunca tuvalet alışkanlıklarını ve zeka gelişimlerini tamamlayamayan bir takım hayvan sahibi, yürüyüşe çıkardıkları evlatlarının pisliğini temizlememeyi uygun görüyor.

 

 

İspanya’nın Kuzeydoğu’sunda küçük bir kasabada ikamet eden Enric Girona, en sevdiğiniz beyaz spor ayakkabınızdan ya da kırmızı tabanlı Christian Louboutin’ınızın kirlenmesinin hiç de hoş olmadığı konusunda size katılıyor ve her gün yürüdüğü sokakların bal dök yala kıvamına gelmesini arzu ediyor. Köpekler için ilk umumi tuvaleti tasarlayan Girona, küçük ve büyük abdest için ayrı kısımlar tasarlayarak tuvalete sifon koymayı da ihmal etmemiş.

 

 

Köpek tuvaletinin ülkemize geldiği takdirde kullanılmayacağını yahut paraya bağlanacağını düşünüyoruz ve bastığımız yere dikkat ederek yürmeye devam ediyoruz.