EMMA STONE’UN GAME OF THRONES YORUMU ÜZDÜ

EMMA STONE’UN GAME OF THRONES YORUMU ÜZDÜ


Bizi Tercih Yapmak Zorunda Birakma Emma


Emma Stone… Komşu kızı gibi sevilen, arada komşu kızı fantezilerine meze edilen, Ryan Gosling’i önce Crazy, Stupid, Love’da sonra da Gangster Squad’da rol gereği öpmek zorunda kalacak kadar şanslı, kıvrak zekalı ve komedyenim diye geçinen birçok kişiden daha komik biricik Emma Stone, bu kez üzdü.

 

MTV ile ‘This Or That’ isimli bir oyun oynayan ve çeşitli konularla ilgili ikişer seçenek arasından tercih yapması istenen Stone, zaman zaman politik davrandı. İş Game of Thrones’a gelince ise hayal kırıklığına uğrattı. Beyonce ve Taylor Swift sorusuna Beygency korkusuyla ‘’İkisi de’’ diyen, bıyık ve sakal arasından sakalı seçen Emma Stone, Orange Is The New Black ve Game of Thrones sorusuyla karşılasınca, ‘’Game of Thrones’un bir bölümünü bile izlemedim, dizi bana şaka gibi geliyor. Ne zaman dizinin reklamını görsem, bizimle dalga mı geçiyorlar diye düşünüyorum’’ cevabını verdi.

 

 

 

 

Emma, seni severiz bilirsin; ama dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dizilerinden biri olan, herkesi müptelası yapan Game of Thrones hakkında ileri geri konuşmanı da hoş görecek değiliz. İzle bak, senin de hoşuna gidecek.