“ESPRESSO’SUZ UYANAMIYORUM ŞEKERİM” DİYENLER KOŞSUN

“ESPRESSO’SUZ UYANAMIYORUM ŞEKERİM” DİYENLER KOŞSUN


Alişkanlik İşte


Sabah okula geç kaldığımızda ilk önce anne tarafından; "Güzel oğlum, güzel kızım, hadi canım benim." lafıyla taciz edildikten sonra baba tarafından; "Kalksana lan kitapsız." lafı eşliğinde gelen kötek ile travmaların en güzeliyle uyandırılma rutinine kavuşan bünyelerimiz zamanla değişmeye, gelişmeye ve şımarmaya başladı. Son geldiğimiz nokta ise espresso'suz uyanamamak. Çünkü bununla doğduk.

 

 

"Bu kahve işinde dünya para var" diyen Britanyalı tasarımcı Josh Renouf, tasarladığı alarmlı kahve makinesi Barisieur ile uyanamayanlara, beş dakika daha uymak isteyenlere, kahvesiz yataktan adımını atamayanlara "Sabahlar Olsun" dedirtmeye hazırlanıyor.

 

 

iPhone'un insanı katil edecek alarm tonlarından farklı bir şekilde tatlı tatlı yukarıda gördüğünüz demir kürelerin birbirine temasıyla çıkan melodiyle uyanmak, boşuna Starbucks'ta sabah sabah isminizin yanlış yazıldığını görmemek ve yatağınızı paylaştığınız insana "Ağzının tadını bilen, fuzuli harcamalarla kendini şımartan bir ruh hastasıyım bebeğim." diyebilmek için sanatçının sayfasını takip edin. Şu anda prototip olarak yer alan ürün yakın zamanda raflarda olacakmış. "Dayanamıyorum, hemen almalıyım" diyorsanız da birkaç mail atın, reddedemeyeceği tekliflerle gidin ve protipi kapıp eve götürün diyoruz.

 

 

Kahvenizi iki şekerli içiyorsanız, günde ortalama beş kahve tüketimi ile diyabete çok daha hızlı koşabilirsiniz.

 

 

Şu mereti kullanmadan uyanabilenlere çok şaşıyoruz.

 

 

Kahveyi günlük öğütmeyen insanlar var… Gerçekten taze kahve kullanmayarak neler kaçırdıklarını bilmiyorlar.