EVİ (KOMPLE BİNA) ÇALINAN ADAM

EVİ (KOMPLE BİNA) ÇALINAN ADAM


Tatil Dönüşü Büyük Şok


Birçoğumuzun başına gelen, başına gelmese de sık sık arkadaşlarından duyduğu "Tatilde evime hırsız girmiş" durumu, Romanya'da oldukça a-acayip bir şekilde vuku buldu.

 

Bükreş'te yaşayan 40 yaşındaki Andy Pascali, yıllık iznini alana kadar neler çekti neler. Sonunda muvaffak olmayı başaran Rumen tatilci, ülkenin turistik liman kenti Braila'da bulunan yazlığında aldı soluğu. 

 

 

Tatil dönüşü Andy Pascali'yi oldukça kötü ve şaşırtıcı bir sürpriz beklemekteydi. Rumen tatilcinin evine hırsız girmişti. Daha doğrusu evini hırsız götürmüştü. Evet; yanlış okumadınız. Pascali'nin evi komple gitmişti. Evin olması gereken yerde bir mısır tarlası vardı.

 

 

Evinin ortadan kaybolduğunu polise haber veren Pascali, Facebook sayfasından yaptığı açıklamada “Böyle bir şey ancak Romanya’da olabilir! Biri evimi çalmış ve komşularım da bu fırsattan istifade boş araziye mısır ekmiş” dedi. Polisin araştırması sonucu 1986'da inşa edilen evin parça parça sökülerek satıldığı belirtildi.

 

 

Evine daha evvel defalarca hırsız girdiğini ama buzdolabı ve televizyon gibi eşyalarının çalındığını belirten talihsiz Rumen, “Hırsızların evin tamamını çalıp parça parça satabileceği hiç aklıma gelmezdi. Evin bahçesini çitlerle çevrelemiştim, onu bile çalmışlar” dedi.