GAME OF THRONES KURSU AÇAN ÜNİVERSİTE

GAME OF THRONES KURSU AÇAN ÜNİVERSİTE


Dersimiz Westeros


Game of Thrones’un insanın kimyasıyla oynayan 4. sezon finalinin üzerinden 39 gün geçti ve eğer siz de dünyadaki G.o.T. hayranları ile aynı hisleri paylaşıp hasretten eriyip bittiyseniz, yeni sezona üç haneli günler kala panik atak krizleri geçiriyorsanız müjdemizi isteriz! Virginia Üniversitesi derdinize derman olmaya geldi.

 

 

Profesör Lisa Woolfork önderliğinde açılan ve 4 hafta süren yaz kursu, George RR Martin’in A Song of Ice and Fire serisini masaya yatırıyor ve en garip ayrıntılarına kadar analiz ediyor. Dizinin eğlenceli ve popüler olmasının yanında hayli ciddi olduğuna inanan Woolfork, özellikle İngiliz edebiyatı geçmişi olan birinin dizideki ve kitaplardaki olaylara bambaşka perspektifler eşliğinde ışık tutabileceğine inanıyor. Son olarak Stark ailesinin katledildiği The Red Wedding bölümünü inceleyen sınıf, ölümden sonra hayatın devam ettiği şeklinde derin sulara daldı.

 

Game of Thrones sevenlerle patlayana kadar dizi kritiği yapmak isterseniz kurs hakkında buradan bilgi edinebilirsiniz diyor, yakında Boğaziçi Üniversitesi’nde Kurtlar Vadisi yaz okulu görmeyi umuyoruz.