İLK YASAL MARIJUANAYI ALAN ADAM İŞİNE GERİ ALINDI

İLK YASAL MARIJUANAYI ALAN ADAM İŞİNE GERİ ALINDI


Sgk Duruma El Atti


Washington’da yasal hale getirilen marijuana satışında birinci gelerek haberlere konu olan Mike Boyer, bildiğiniz üzere işinden olmuştu. Boyer, kovulduktan sonra işine geri alınarak tekrar karşımıza çıktı.

 

 

Eyalette satışa çıkan ilk yasal marijuanayı almak için kamp kuran Mike Boyer, hem böylesine bir sebep için hem de satın aldığı andaki sevinç gösterisiyle bir hayli ilgi çekince haber bültenlerinde kendisine yer bulmuştu. 

 

 

Boyer’in bir güvenlik görevlisi olarak çalıştığı Kodiak Güvenlik Hizmetleri de ertesi gün işe gittiğinde Mike Boyer’den idrar testi talebinde bulunarak, madde kullandığını kanıtlamış ve hemen işine son vermişti. Craigslist hesabında esrar sektöründe iş bulmayı umduğunu yazan Mike Boyer, bir anda eski işine tekrar girdi. 

 

Boyer konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı; “Bana işimi geri verdiler çünkü; çalışmadığım, boş bir günümde marijuanayı satın alıp, tükettim. Şirket politikası gereği beni geri aldıklarını söylediler. Kullanmış olduğum marijuananın işe gittiğim zaman herhangi bir etkisi kalmamıştı. Valla almasalardı SGK’ye gidip şikayet edecektim. İş dışında, boş zamanımda yaptığım aktiviteler sadece beni ilgilendirir. Bu yüzden bana işimi geri verdiler. Hem de işsiz olduğum günlerin parasını da kesmeden. Sağ olsunlar.”