KATE MOSS BODRUM’DA ÇINGAR ÇIKARTTI

KATE MOSS BODRUM’DA ÇINGAR ÇIKARTTI


Kule Rock Bar'da Süpermodel Rüzgari


Kate Moss'un yolu ülkemize sık sık düşüyor. Üç yıl evvel İstanbul'da bir gece kulübünde görüldüğü iddiaları üzerine yüzlerce gencin mekana akın etmesini sağlayan, fotoğrafçı Mert Alaş'ın yer almadığı bir moda çekimini bulmanın neredeyse imkansız olduğu Moss, geçtiğimiz hafta Bodrum'daydı. Yazları mini İstanbul halini alan, İstanbul'daki ortamınızın topyekün ışınlandığı güzide tatil beldesine gelme amacı ise; Londra'daki arkadaşlarının öve öve bitiremediği detoks merkeziydi.

 

 

Tatili sırasında Kule Rock Bar, Körfez, Cafe Del Mar ve Halikarnas gibi mekanlarda gününü gün eden, Bodrum'un az meşhur sebzeli dönerinden yiyen, daha da abartarak Maça Kızı Otel'in 53 TL'lik lahmacununun da tadına bakan Moss rüya gibi bir tatil geçirdi. Ama tatilin sonu kabus gibi bitti.

 

 

Havaalanına gelen Moss'un yanında bileti yoktu. Uzunca bir süre kuyrukta bekledi ve sıra kendisine geldiğinde görevliye yanında bilet olmadığını söyledi. Kendisinden UK Kimlik No. isteyen görevliyle tatlı sert bir tartışmaya giren Moss, iddialara göre alkollüydü. Şişede durduğu gibi durmayan alkolün etkisiyle görevliyle tartışması iyice alevlendi. Bu sırada da insanlar Moss'u havaalanında gördüklerine dair fotoğraf ve tweet'ler paylaşmaya başladı. 

 

 

Olay sonunda tatlıya bağlandı ama Moss'un talihsizliği bitmek bilmedi. Uçak, 2.5 saat rötarla havaalanından ayrıldı.