KATLANAN BİSİKLET PİNOKYO’YA RAKİP ÇIKTI: KIT BIKE

KATLANAN BİSİKLET PİNOKYO’YA RAKİP ÇIKTI: KIT BIKE


çantada Bisiklet Gerçek Oldu


Hindistanlı küçük bir tasarım şirketi olan Lucid Design, farklı tasarımlarıyla piyasada sivrilmeye çalışan bir ajans. İnsanların yaşam biçimini değiştirerek onları mutlu etmeyi amaç edinmiş bu şirket, ilginç tasarımlarına bir yenisini daha ekledi; katlanan bisiklet!

 

 

Çağdaş ve estetik görünüşüyle harika bir konsepte sahip olan bu bisiklet tasarımıyla karşımıza çıkan Lucid Design, koskoca bisikleti minicik bir çantaya sığdırmayı başarmış.

 

 

 

Firmanın “Kit Bike”, bizim ise “Çantada bisiklet” adını verdiğimiz son tasarımı, bildiğiniz katlanan bisikletlerden farklı olarak bisikleti parça pincik edebilmemizi sağlıyor. Montaj etmesi de sökmesi kadar kolay olan bisiklet, tam 21 parçadan oluşuyor. Üşenmeden saydık!

 


Lucid Design’ın Kreatif Direktörü Amit Mirchandani’nin söylediğine göre; fikir, evlerde ve ofislerde yer bulmakta zorlandığımız bisikletlerimizi çok daha kolay bir şekilde saklayabilmemizi sağlıyor.

 

Lucid Design, “Kit Bike” adlı tasarımıyla Red Dot 2014 Tasarım Ödülü'nü de kazanmasına rağmen bisikleti şu anda seri üretime alma gibi bir planının olmadığını açıkladı.