MARTY MCFLY’IN UÇAN KAYKAYI SİZİN OLABİLİR

MARTY MCFLY’IN UÇAN KAYKAYI SİZİN OLABİLİR


Açik Arttirma Gibi Açik Arttirma


Sen olmasaydın popüler kültürün hali nice olurdu Back To The Future? Sen bize zamanda yolculuğu sevdirdin, TV kanallarımızın can yeleği oldun. Seni en az 10 kere izlemeyene kız vermediler, iş vermediler. Marty McFly'ı başımızın tacı, Dr. Brown'ı aile doktorumuz gibi hissettirdin. Yarattığın etki 80'leri 80'ler yapan en önemli unsurlardan biri oldu. Popüler kültür bugün bile senin ekmeğini yemekle meşgul.

 

Peki Marty McFly'ın uçan kaykayı ne zaman satışa çıkacaktı, giydiği ayakkabının 43 numarası ne zaman mağazaya gelecekti? Her yıl Facebook'ta "Bugün Marty'nin geleceğe gittiği gün" yanlış paylaşımını kim yapacaktı?

 

 

Uçan kaykay kısmı hala muallak olsa da diğer ihtimaller gerçek oluyor. Ayakkabı perakande satış için üretilecek, 2015'e zaten ne kaldı? Peki kaykay işini ne yapacağız? Neyse ki açık arttırmalar bugünler için var.

 

Marty McFly'ın ikinci filmde ilk kez karşımıza çıkan uçan kaykayı, sonbahar aylarında Londra'daki Westfield AVM'de açık arttırmaya çıkıyor.17.000 – 26.000 dolar arası bir fiyata satılması beklenen efsane hoverboard için pamuk eller cebe!