METALCİLER DİKKAT: HEADBANG’İN ŞAKASI OLMAZ

METALCİLER DİKKAT: HEADBANG’İN ŞAKASI OLMAZ


Hastanelik Eden Motörhead Konseri


Metalcilerin en büyük örf ve adet kuralları olan headbang, zaman zaman başlarına iş açabiliyor. Yine de metalseverler boyun zedelenmesine koşmalarını sağlayan kafa sallama huylarından her şeye rağmen asla vazgeçmiyorlar. Son olarak 50 yaşında bir Motörhead hayranı kafasını sallayarak kendisine zarar vermeyi başardı.

 

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Motörhead konserinden sonra günler boyu baş ağrıları çeken Alman Motörhead hayranı, sevdiği müzikleri dinlerken deşarj olmak adına kafasını har vurup harman savurmayı tercih etti.

 

Konserin ardından geçen dört hafta boyunca baş ağrılarından şikayet eden hayran, evine en yakın hastane olan Hannover Medical School’a gidip bir doktora görünme kararı aldı. Daha önce hiç başından yaralanmayan metalciye girdiği muayenenin ardından beyin kanaması geçirdiği teşhisi konuldu. Olayın ardından beyninden operasyon geçiren Motörhead hayranı, “Yeryüzündeki en gürültülü topluluklardan biri olan heavy metal ve rock & roll üçlüsü Motörhead konserine gidip dağıtmamak olur mu? Gittim ve hakkını vererek izledim. Geçmiş olsun bana.” açıklamasını yaptı.