SENİ KİM ÜZDÜ BATMAN KARDEŞ?

SENİ KİM ÜZDÜ BATMAN KARDEŞ?


Batman'e De Bir Gün Kader Güler Güler İnşallah


Batman V Superman: Dawn Of Justice'ten beklentileriniz nelerdir? Man Of Steel'le Superman'i evlat edinen Zack Snyder, ikinci evlatlığı Batman'e de iyi bakabilecek mi? Christopher Nolan'ın mirasına ihanet edilecek mi? Ben Affleck, Christian Bale'den aldığı Batman bayrağını taşıyabilecek mi? Aklımızda deli sorular var. Bu iki önemli süper kaharamanın aynı çatı altındaki buluşması sinema dünyasını meşgul etmeye devam ediyor.

 

Filmin gösterim tarihi olan 6 Mayıs 2016'ya daha çok var. Henüz bir trailer'la bile karşılaşmadık. Elimizdeki tek veriler Snyder'ın paylaştığı Batmobile ve Batman resimleri. Onlar bile büyük tartışma yaratmayı başardı. Kimisi beğendi, kimisi ise lanetledi. Ama ortada buluştukları tek nokta Batman'in üzgün surat ifadesiydi.

 

 

Comic-Con'da paylaşılan yeni Batman fotoğrafında da Ben Affleck'in çilesi devam ediyor. Kirli sakalıyla hayattan bezmiş gibi duran Batman'in yüzünden düşen bin parça. Kim üzdü dağ gibi Batman'i bilemiyoruz, sebebini öğrenmek için koca bir 2 yıl var önümüzde.

 

 

Kader şu çocuğa da gülsün artık…

 

BONUS: Sette canı sıkılan Zack Snyder, Henry Cavill'le Star Wars'culuk oynuyor. Twitter'ında paylaştığı fotoğrafta Superman'i sith lord'u olarak görüyoruz.