SEVGİLİNİZİ TAKİP ETMEKTE BOYUT ATLAYIN

SEVGİLİNİZİ TAKİP ETMEKTE BOYUT ATLAYIN


Stalker'lik Bizim İşimiz


Eski sevgiliniz size miras olarak nur topu gibi bir güven problem bıraktıktan ve ‘’Babana bile güvenme’’ motto’su ile büyüdükten sonra yeni ilişkinizde Sherlock olmanız işten bile değil. Hal böyle olunca, insanlar ekmek parasını kazandığı işe mesai harcarken bir de sevgilisinin sosyal medya hesaplarını takip etmek için fazla mesai yapıyor ve kendi hayatını yaşamaya vakit bulamıyor.

 

Aklınızdaki, Whatsapp’ta son görülme ne zaman, Facebook’ta profil resimlerinin hepsini klavyesi takılmışçasına like eden kız kim, bu çocuk neden sevgilimin tüm Instagram fotoğraflarını kalpliyor gibi deli sorulara cevap olacak uygulama Londra’daki mSpy şirketinden geldi.

 

 

Stalker’lıkta son nokta olan, CIA istihbaratı gibi çalışan mCouple uygulaması sevgilinizin yaptığı her aramaya, gönderdiği ve aldığı her mesaja, Skype ve Facebook’taki tüm aktivitelerine erişiminizi sağlıyor, hatta GPS kullanarak nerede olduğunu bile size haber veriyor. Partnerinizle anlaşmak suretiyle kullanabileceğiniz ziyadesiyle hastalıklı bu uygulamayı indirmeyi düşünüyorsanız, onun yerine belli ki zerre kadar güvenmediğiniz sevgilinizden ayrılmanızı tavsiye ederiz.