ŞEYTANİ KEDİ SAHİPLERİNİ ESİR ALDI

ŞEYTANİ KEDİ SAHİPLERİNİ ESİR ALDI


çabuk 911'i Arayin


Komik kedi, eğlenceli kedi, şirin kedi, tatlı kedi… Kedi denince akla gelen tanımların yüzde bini güzel oluyor. Ama illet kedi, uyuz kedi gibi hasıraltı ettiğimiz birçok tanım da yok değil. Bu tip kediler listesine eklenen bir kedi daha var artık; şeytani kedi.

 

Florida'da ikamet eden Kush isimli dişi kedi, sahiplerinin hayatını zindana çevirmeyi başardı. Oraya buraya çişini mi yaptı? Hayır. Kayıp mı oldu? O da hayır. 4 yaşındaki Kush, 50 yaşındaki sahibi Teresa Gregory'nin yatak odasından dışarı çıkmasına izin vermedi. Gün boyu kapı önünde durarak acayip sesler çıkaran, sahibine diş bileyen ve asabi hareketlerde bulunan Kush'u durdurmak ise 911'e düştü. Hızır Acil'i arayan Greogory, "Bir an önce yetişip beni kurtarın" dedi. Eve gelen ekip, korku içindeki kadını yatak odasından çıkarmayı başardı.

 

 

Gregory, kedisinin normalde şekere bandırılmış kadar tatlı ve iyi huylu olduğunu, neden böyle davrandığına bir anlam veremediğini söyledi. Tüm bu olayları başlatan şeyin ise; kendisinin kedisi Kush'un kuyruğuna basması olduğunu açıkladı.