STAR WARS EPISODE VII SENARYOSU SIZAR GİBİ YAPTI

STAR WARS EPISODE VII SENARYOSU SIZAR GİBİ YAPTI


Luke-Leia Kardeştir, Ayiran Kalleştir


Episode VII'ın çekimleri Harisson Ford'un talihsiz sakatlığıyla ertelenedursun, filmle ilgili dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi sizlerle paylaşacağımız yeni Star Wars haberini, spoiler'a alerjisi olanlar lütfen okumasınlar, hatta bu haber yokmuş gibi davranıp çok çok uzaklarda bir galaksiye doğru yolculuk yapmaya başlasınlar.

 

 

JJ Abrams ve Disney'in aynı yastığa baş koyduğu yeni üçlemeyle ilgili iddiaların belki de en dikkat çekicisi bugün karşımıza çıktı. Badass Digest isimli internet sitesinin ortaya attığı iddia yenilir yutulur cinsten değil. Site, Episode VII'ın senaryosunun bir kısmının sızdığını iddia etti ve paylaştı.

 

SPOILER

Evet; film alışılageldiği üzere kayan sarı yazılarla başlıyor. Bu yazıların ardından alışılageldiği üzere dev bir uzay gemisiyle karşılaşmıyoruz. Onun yerine kesilmiş bir el ve bu elin tuttuğu bir ışın kılıcı bizleri selamlıyor. Bu el Tattoine'e düşüyor. Işın kılıcını bulanlar ise Daisy Ridley ve John Boyega oluyor. İkili, buldukları şeyin Jedi'lara ait olduğunu fark ediyor ve sağı solu soruşturmaya başlıyor. Bu sırada Han Solo ve Chewbacca'yla kesişiyor yolları. Artık Millenium Falcon'dan emekli olmuş ikili, kılıcın Luke Skywalker'a ait olduğunu fark ediyorlar ve asıl macera başlıyor.

 

Filmde Death Star'ımsı ölümcül bir silahla karşılaşacağımızı iddia ediyor site. Bu silah sadece gezegenleri değil, tam takım bir yıldız sistemini yok edebilecek güce sahip olacakmış.

 

SPOILER

 

 

Duyun da inanmayın. Bakalım resmi kaynaklardan konuyla ilgili bir açıklama gelecek mi?

 

EDIT: Filmde yer alacak X-Wing'lerden biri, JJ Abrams'ın yer aldıığı Force For Change videosunda karşımıza çıktı. Yeni üçlemede ufak bir rolde oynama şansı veren kampanyanın yeni videosunda, arkasına X-Wing'i alan Abrams'ı konuşurken izliyoruz.