TOMORROWLAND’DE SOSYALLEŞTİREN BİLEKLİK MODASI

TOMORROWLAND’DE SOSYALLEŞTİREN BİLEKLİK MODASI


çöpçatan Festival 


Belçika'nın efsanevi müzik festivali Tomorrowland, bu sene 18-20 Temmuz ve 25-27 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek. Ülkemizde de hatrı sayılır bir takipçi kitlesi olan festival, bu yıl çok özel bir deneyim yaşayacak ve yaşatacak. 

 

 

Koskoca festival dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerine büyük bir kıyak geçmeye hazırlanıyor. Her katılımcısına çöpçatanlık yapmak isteyen festival, ağırlayacağı ziyaretçilerine sırf bu iş için özel bileklikler hazırladı. 

 

 

 

Bu yıl 10. yaşını kutlamaya hazırlanan elektronik müziğin harikalar diyarı Tomorrowland, festivale gelenlere dağıtacağı Facebook bağlantılı çöpçatan bilekliklerini bir video ile tanıttı.

 

 

Gidenlerin;

 

“Renkler inanılmaz canlıydı, şeker gibi bulutlara dokunabiliyordun sankii!”

“Valla ben pek bi’şey hatırlamıyorum.”

“Goblinlerle takıldım 2 gün abiii!” diye anlattıkları muazzam festival, aradığınız partner aday adaylarıyla istediğiniz anda sadece bir düğmeye dokunarak buluşmanızı sağlayacak. 

 

 

Bu arada; Hans Zimmer, festivale onuncu yıl hediyesi olarak bir şarkı yazdı. Festivalin resmi “ilahisi" olarak yayınlanacak bu şarkının 4 dakikalık bir tanıtım teaser'ını da sizlerle daha önce paylaşmıştık