TUTKULU BERBER – MÜŞTERİ İLİŞKİSİ KANLI BİTTİ

TUTKULU BERBER – MÜŞTERİ İLİŞKİSİ KANLI BİTTİ


Berberinizi Değiştirirken İki Defa Düşünün


Bu satırların yazarı olarak kendi adıma konuşmak istiyorum. 3 yıl boyunca İstiklal Caddesi'ne yakın bir berberde traş oldum. Daha sonra Kurtuluş'a taşınınca üşengeçlikten ötürü sokağımdaki berbere gitmeye başladım. Bu süreci takiben, bir daha eski berberimin olduğu sokaktan geçmemeye özen gösterdim. Çünkü muhtemel bir karşılaşmada yaşanabilecek gerginlik ve duygu yoğunluğundan korkuyordum. Ona bu durumu açıklamak, sevgilimi terk etmeyi düşündüğüm zamanlarda açıklama yapmaktan daha zor geliyordu. Ama bu tip bir olayın bugün sizlere vereceğimiz haberde geçen olay zincirine kadar uzanacağını asla tahmin etmezdim.

 

 

Sakarya'da berberine tıraş olmaya giden Cem Demir, eski berberi Sinan U.'yla tıraşı sırasında karşılaştı. Dükkana giren Sinan U.'yla aralarında başlayan tartışma hiç umulmadık bir noktaya doğru gidiyordu. Eski berberi Sinan U. yanındaki silahı çıkararak Demir'in bacaklarına kurşun yağdırdı. Beşi sol, biri ise sağ bacağından olmak üzere altı yerinden yaralandı Demir.

 

 

Aralarındaki tartışmanın belki de daha derin boyutları vardır. Ama bu haberden çıkaracağımız en önemli derslerden biri, berberimizi değiştirmek istiyorsak iki kere düşünmemiz gerektiğidir…