3D MAPPING’LERİN EN GÜZELİ YAPILDI

3D MAPPING’LERİN EN GÜZELİ YAPILDI


Enstalasyon Üzerine Uygulanan Muazzam Işik Gösterisi


Geçtiğimiz günlerde Meksika’da yapılan üç boyutlu projection mapping çalışmasıyla ülkenin en büyük mezarlığı olan Pantelon de Dolores rengarenk animasyon karakterleriyle işgal edilmişti. Onu her ne kadar beğenmiş olsak da, daha iyisini bulunca direkt olarak o projenin pabucunu dama attık. Son dönemlerde o kadar çok projection mapping çalışması yapıldı ki; iyisini kötüsünü ayırmakta biz bile güçlük çeker olduk. Çok büyük ihtimalle şimdiye kadar gördüğümüz en iyi projection mapping uygulaması olan ışık şovu eminiz ki sizlerin de beğenisini kazanacak. Animasyon ve mapping işlerinden ekmeğini kazanan ajans Radugadesign, hazırladığı harikulade video mapping gösterisiyle Moskova’da bulunan Nikola-Lenivets Sanat Parkı’nda düzenlenen “Yeni Medya Gecesi” adlı festivalin açılışını yaptı.

 

 

 

Gördüğümüz en ilginç video haritalama projelerinden birine imza atan Radugadesign, önce park içinde bulunan bir banaya yaptıkları enstalasyon ile beyin, Tarkan filmindeki ahtapot, uzay aracı, yılan arasında bir şeylere benzetti.

 

 

 

 

Gece karanlığın çökmesinin ardından başlatılan uygulamayla tam sekiz dakika boyunca uzay aracı gibi görünen demirlerin üzerine yansıtılan ışıklar ahenkle dans etti.