AĞLAYIP ZIRLAYAN ÇOCUKLARI KABUL ETMEYEN RESTORAN

AĞLAYIP ZIRLAYAN ÇOCUKLARI KABUL ETMEYEN RESTORAN


İstek Açik Ve Net: Ağlayan çocuklar Giremez!


Lüks bir restoranda akşam yemeğinizi yediğiniz esnada bir çocuk çığlığıyla irkilirsiniz. Bu bıdıkları her ne kadar çok seviyor olsanız da, bazen kendilerinden nefret ettirmeyi başardıkları anlardan birine denk gelmişsinizdir… Kaçacak yeriniz de yoktur.

 

 

Ya da bir uçakta olduğunuz hayal edin, ön koltuğunuzda ağlayan minik bir şeytan var… Birkaç saat sürecek yolculuğunuzun bitmesi için hemen dua etmeye mi başlarsınız yoksa bize mi öyle geliyor? 

 

 

Bu durumdan rahatsız olan San Francisco’da bulunan Fisherman's Marina’nın ünlü restoranlarından Shake's Old Fisherman's Grotto, bebek sahibi ailelere resti çekti. Evet, yanlış okumadınız. Sonunda cesur bir restoran çıkıp dedi ki; “Ağlayıp zırlayan çocuklar içeri alınmaz!”

 

 

 

 

Şehrin en işlek restoranlarından biri olan Shake's Old Fisherman's Grotto, içinde bebek sandalyesi bile bulundurmayarak ailelere kibarca “Çocuğunuzla gelmeyin” diyor. Ayrıca restoranın girişinde; yüksek sesle ağlayan çocuklar ve bebek arabaları içeri alınmaz yazılı bir levha da bulunuyor.