AMERICAN HORROR STORY’DEN YENİ TEASER VE POSTER GELDİ

AMERICAN HORROR STORY’DEN YENİ TEASER VE POSTER GELDİ


Sirkin En Acayip Hali


Korkunun Amerikanca’sını 3 sezondur en tüyler ürperten şekliyle yorumlayan American Horror Story, Ekim’de kavuşacağımız ve epinefrin hormonumuzla oynacağı garantili Freak Show isimli 4. sezonu ile sirk anlayışımızı sonsuza kadar değiştirmeyi vaat ediyor.

 

8 Ekim’de FX’e ve tüm Torrent’lere geri dönecek diziyi gurbetteki teyzemizden, Amerika’ya doktora yapmaya yolladığımız sevgilimizden daha çok özlediğimizden mütevellit yeni sezondan gelen her fotoğraf, teaser ve haber kırıntısıyla adrenalin krizleri geçiriyoruz.

 

 

Coğrafi konuma göre değişen korku filmi kurgularını Amerika’ya layığıyla uyarlayan ve uzaylı, hayalet, cadı mevzularını en iyi şekilde yorumlayan, üçüncü sezonu ‘Coven’ boyunca ‘Bir sonraki Supreme ben bile olabilirim’ dedirterek, ekmek kızartma makinesindeki ekmeği düşünce gücümüzle attırabilir miyiz diye düşündüren dizi son olarak da ucube işine al attı.

 

Üç ayaklı bir hanım kıza yer verdiği yeni teaser’ı ve tüm kadroyu gösteren bir poster yayınlayan American Horror Story’nin yeni sezonunda Jessica Lange, Elsa Mars karakteriyle sirkin hanımağasını, Emma Roberts Maggie isimli karakteri, Sarah Paulson Bette ve Dot Tattler yapışık ikizlerini, Kathy Bates Effil Darling adındaki bıyıklı hanımefendiyi, Michael Chiklis Wendell Del Toredo olarak Amerika’nın Naim Süleymanoğlu’nu canlandıracak.

 

 

41’den geri sayıma başlıyoruz ve 8 Ekim’i sabırsızlıkla bekliyoruz.