APHEX TWIN YENİ ALBÜMÜNÜ KENDİNE YAKIŞIR ŞEKİLDE DUYURDU

APHEX TWIN YENİ ALBÜMÜNÜ KENDİNE YAKIŞIR ŞEKİLDE DUYURDU


Bize Yeni Web Tarayici İndirttin Aphex Başkan


Aphex Twin olarak bilinen ünlü elektronik müzik yapımcısı Richard David James, müziğinin şekilden şekile giren yapısıyla yine akılları alacak. Birkaç ay önce 1994 yılında kaydettiği ve yayınlamadığı albümü Caustic Window ile yıllar sonra tekrar karşımıza çıkan Aphex Twin, yeni albümü Syro’nun yolda olduğunu açıkladı.
 

Apex Twin, resmi Twitter hesabından sonu “.onion” ile biten bir url adresini Tweet attı. Bildiğiniz tarayıcılarda çalıştırılamayan http://syro2eznzea2xbpi.onion link sadece TOR tarayıcılardan incelenebilyor.

 

 

 

 

Yani, parça listesini ve albüm kapağını görmek isteyenler öncelikle TOR indirmeliler. Ya da hiç uğraşmayın biz yaptığımız araştırmayla TOR linkinin Chrome’da açılan versiyonunu bulduk; https://syro2eznzea2xbpi.com. Ama ona tıklamanıza da pek gerek yok çünkü; Aphex Twin’in attığı Tweet’i sizler için çoktan inceledik bile. İşte yeni albümün parça listesi ve olası kapak görseli;

 

 

 

Aphex Twin sayesinde müzikal kimliğini şekillendiren birçok gencin heyecanla karşıladığı bu gelişme, müzik camiasını da meraklı bir bekleyişe itti.

 

Bakalım Richard David James, videoların başbakanı Chris Cunningham ile yeniden çalışacak mı?