BENEDICT CUMBERBATCH ICE BUCKET CHALLENGE’A NOKTAYI KOYDU

BENEDICT CUMBERBATCH ICE BUCKET CHALLENGE’A NOKTAYI KOYDU


En İyi Senaryo ödülü'nü Sherlock Kazandi


ALS için bağış toplamak ve hastalık için farkındalığı arttırmak üzere başlayan ice bucket challenge, binbir türlü senaryo ve çoğu zaman 15’er saniyelik Instagram videoları suretiyle internet kasıp kavurmakla kalmadı, aynı zamanda yurtdışında 31.5 milyon dolar bağış toplandı.

 

Ice bucket challenge’a Hülya Avşar topuklu ayakkabıları ile, Oğulcan Engin omzundan oda sıcaklığında su dökmek suretiyle, Kerem Bürsin en cool haliyle, Demet Akalın küfürlü tepkisiyle iştirak ederken, Olivia Wilde kendi göğsünden sıktığı sütü, Robert Pattinson en şahsına münhasır haliyle ALS’e desteğini esirgemedi.

 

Herkes genellikle 15 saniyelik videolar çekerken kendisine üç kişi tarafından meydan okunulan biricik Sherlock’umuz Benedict Cumberbatch, meğer evinde oturup senaryo yazıyor ve şanına yakışır bir prodüksiyon ile huzurlarımıza çıkmaya hazırlanıyormuş.

 

 

Cumberbatch, 128 saniyelik videosunda önce hayli sakin bir şekilde bağdaş kurup buz banyosunu bekliyor ve arka planda yazdığı bağış bilgilerinde ne kadar düşünceli olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Buz banyosundan sonra duşa giren ve iç çamaşırında favori renginin gri olduğunu öğrendiğimiz Sherlock, buzlara bir de duşta maruz kaldıktan sonra en jilet delikanlı takım elbisesini giyiyor ve üçüncü buz vakasını yine soğuk kanlı bir şekilde karşılıyor.

 

 

Dördüncü buz banyosuna motorsiklet kaskıyla yakalanan Benedict Cumberbatch, son olarak Jaguar’ına binerken kendisini bir jaguar sinsiliğinde yakalayan kova ile videosunu sonlandırıyor ve beyaz t-shirt’ünden görünen karın kaslarıyla dünya kadın nüfusunu baş başa bırakıyor.