CHRIS MARTIN, JENNIFER LAWRENCE’A ŞARKILARLA YÜRÜYOR

CHRIS MARTIN, JENNIFER LAWRENCE’A ŞARKILARLA YÜRÜYOR


Teklif Ediyorum, Benimle Evlenir Misin?


Geçtiğimiz aylarda 11 senelik evliliğini ‘bilinçli ayrılık’ diye bir trend yaratmak suretiyle bitiren Chris Martin, Nicholas Hoult’tan ayrılan dumanı üstünde bekar Jennifer Lawrence ile ilişkiye balıklama atladı.

 

Sağlıklı yaşamı hayat tarzından bir tık öteye taşıyan ve Goop internet sitesiyle ticarete çeviren Gwyneth Paltrow, Chris Martin’i organik sebze meyve, vegan diyet ve dinginlik için meditasyon seanslarıyla o kadar darlamış olacak ki, ayrılık sonrası her gün Londra’daki Türk kebapçılara giden Martin mutluluk gözyaşlarına boğuldu.

 

 

‘’Jennifer, 11 senedir hayatta kaçırdığım her şeyin vücut bulmuş hali. O, Gwyneth’in tam anlamıyla zıt kutbu ve beni mıktanıs gibi çekiyor’’ diyen Chris Martin, Lawrence’ın bir arkadaşının magazine sızdırdığı habere göre yeni sevgilisinin ayaklarını yerden kesmek için her türlü romantizme başvuruyormuş.

 

Lawrence’ı romantik tatillere götüren Martin, göl manzaralı akşam yemeklerinde sevgilisine yazdığı şarkılar ile serenat yapıyormuş. Martin’in müzisyen kişiliğine hayran olan Jennifer Lawrence ise, rivayete göre Martin’e her geçen gün daha da bağlanıyormuş.

 

Belli ki sarışın oyunculara zaafı olan Chris Martin’e Lawrence ile ikinci baharında mutluluklar diliyoruz.