ÇOCUKLUK HAYALLERİNİZ GERÇEK OLDU: HAVUZ EV

ÇOCUKLUK HAYALLERİNİZ GERÇEK OLDU: HAVUZ EV


Salonu Havuz Yapalim Mi?


Michelangelo ile karşılıklı pizza yemek, astronot olmak, Tsubasa'yla gol atan kaleye oynamak, Adams Ailesi’nin gotik kutlamalarından birine onur konuğu olarak katılmak, Beverly Hills Teens çizgi filminin tasarım harikası jakuzili limuzininde Bianca ile partilemek ve evi su doldurup yüzme havuzuna çevirmek gibi aktivitelerin birçok kişinin çocukluk hayalleri arasında olduğuna eminiz. Ya da bizim tuhaf bir çocukluğumuz oldu diyelim.

 

Rusya’nın Oryol kentinde ikamet eden ve çocukluk hayallerimizden birine yancı olan bir grup genç evlerini ‘kapalı yüzme havuzu’ kavramını kökten değiştirecek şekilde su ile doldurup havuza çevirdi.

 

 

 

Rusya’da hayli sıcak geçen yaz ve çok fazla votka kombinasyonuna dayanamayan gençler, evi muşamba ile kaplayıp yaklaşık yarım metre su ile doldurdu. Dünyanın en iyi ya da en kötü fikrini hayata geçiren, isimleri bilinmeyen; ancak bizim Dumb and Dumber diye seslendiğimiz gençler akılda deli sorulara sebebiyet verdi.

 

 

 

Fikir tam olarak nasıl çıktı? Ev kiraya verilse ilana neler yazılabilir? Muşamba yırtılırsa ortaya çıkacak priz meselesi kimsenin aklına gelmedi mi? Ve son olarak bu çocukların anası babası yok mu?

 

Başka sorusu olan?