DANIEL RADCLIFFE YOUTUBE’DA AŞK DOKTORU OLDU

DANIEL RADCLIFFE YOUTUBE’DA AŞK DOKTORU OLDU


Harry Potter'in Aşk İksiri


Daniel Radcliffe’in Zoe Kazan ile romantik komedilerin en favori konularından yanlış zaman – doğru insan temasını alengirli bir şekilde işlediği filmi ‘What If’e, ‘What If’ isimli bir de promosyon filmi geldi.

 

Sinema filmi olan ‘What If’teki çıplak sahnesinin şimdiye kadar çekimlerinde yer aldığı en güzel çıplak sahne olduğunu söyleyen Radcliffe, promosyon filminde başrolleri oyuncu, film yapımcısı ve YouTube ünlüsü Anna Akana ile paylaştı.

 

 

Sempatikliğiyle gönülleri kazanan Anna Akana’nın hayal dünyasında geçen filmde, Akana bir kahvecide DanRad ile çarpışıyor. O esnada 1 senelik erkek orucunda olan Akana, Radcliffe’e detoksunun ayrıntılarını anlatırken Harry Potter aşka dair boyundan büyük cümleler kuruyor.

 

Aşkın planlanamaz bir şey olduğunu düşünen DanRad, aşk kapımızı çaldığında yapabileceğimiz en iyi şeyin onu açık ve dürüst bir şekilde misafir etmek olduğunu söylüyor. O güzel İngiliz aksanıyla bile kızımızı ikna edemeyen Radcliffe pes ederken, film gerçeklik filtresini takıyor ve Anna Akana’nın hayal dünyasından çıkıyor.