DARKSIDE (NICOLAS JAAR & DAVE HARRINGTON) İSTANBUL’DA!

DARKSIDE (NICOLAS JAAR & DAVE HARRINGTON) İSTANBUL’DA!


Orange Date Ve Play Tuşu Kivançla Sunar sunar


İstanbul'da bir seneden uzun bir süredir sessiz sedasız planlar yapan Orange Date ve bütün etkinlikler hakkında atıp tutup elini taşın altına sokmayan Play Tuşu güçlerini birleştiriyor.

 

2 Eylül Salı, İstanbul gece hayatı için yılın en janti hafta içi günü olmaya aday.

Şimdilik aday deyip geçelim, 3 Eylül sabahı evine gitmek bilmeyen densiz misafir gibi vücudunuza yerleşecek hangover'ın sunumuyla ödülü kabul ederiz.

 

Genç efsane Nicolas Jaar’ın yaratıcılık sınırlarını zorladığı, müzik otoritelerinin ayakta değil, zıplayarak alkışladığı yeni projesi Darkside ilk kez İstanbul'da.

 

 

Her jenerasyonun birkaç müzikal efsanesi olduğunu varsayarsak, bizim jenerasyonun torunlarına ballandıra ballandıra anlatacağı iki üç isimden birisi olan Nicolas Jaar’ın Dave Harrington’la oluşturduğu akıllara ziyan güzellikteki grup, bu yazın kültleşmiş mekanı Topless'ın terasında kanlı canlı olarak yer alacak.

 

 

Daha geçen sene kurulup Psychic albümü çıkartarak Rough Trade, Pitchfork gibi prestijli müzik otoritelerinin yere göğe sığdıramadığı, Primavera ve Coachella gibi dev festivallerdeki canlı performanslarıyla da elektronik müzik aşıklarının dudaklarını uçuklatan ikiliye eşlik edecek teşkilat ise;

 

– This Soft Machine (OTHER PEOPLE): Darkside'ın elleriyle seçtiği warm up, erken gelip dinlemekte fayda var.

– Kaan Düzarat (Vesvese): Tanımayanı kendi elleriyle dokuz köyden sınırdışı eden DJ.

– Ah! Kosmos (RBMA): Bu sene Red Bull Music Academy'de göğsümüzü kabartacak, oralardan iyi vuran müzisyenlerinden.

– The Red Hood (Bangkok Recordings): Warm up gibi warm up'ın ve roket after party'nin askeri.

 

17.00'de başlayıp tam 12 saat sürecek etkinlikte "festival gibi bir atmosfer yaratıyoruz" dedikten sonra köfte ve sonsuz içki kuyruğu oluşturan etkinliklerin aksine farklı konseptlerde 6 bar ve yeme de yanında yat lezizliğinde bir sürü yemek opsiyonu olacak. Erken gelip geç giden yol alır.

 

 

Son olarak, etkinlik duvarına "Of ya DJ setmiş" yerine "Oh be Live'mış" yazabileceğiniz konserin kapasitesi 1000 biletle sınırlı. Biletler tükendikten sonra kızmaca darılmaca yok.

 

FACEBOOK ETKİNLİĞİ

BİLETLER İÇİN SOSYOTIX SAYFASI

 

Avantajlı biletler 6 Ağustos'tan itibaren Analog Kültür ve Sosyotix'te satışta. Elleri çabuk tutmakta fayda var.

 

Bir Salı günü görüşmek üzere.

 

http://www.darksideusa.com/

htttp://www.playtusu.com
 

Orange Date & Play Tuşu