DARKSIDE YOLUN SONUNA GELDİ

DARKSIDE YOLUN SONUNA GELDİ


Canin Sağ Olsun Be Nico


2013'ü "Efsanevi 2013" yapan albümlerin başında gelen Psychic'in mühendisleri Nicolas Jaar ve Dave Harrington, dün gece grubun şimdilik dağıldığını, son 9 konserini çaldıktan sonra yollarını ayıracaklarını duyurdu. 2013'ün en iyi albümlerinde 10 numaraya aldığımız incelemeyi kaçırdıysanız buradan yakın.

 

 

 

 

Fanatik ağzıyla konuşmamız gerekirse "Şimdiden efsane olan genç sanatçı", daha önce de çok iyi bir yolda ilerleyen plak şirketini kapatmıştı. "Vardır bir bildiği" dedikten sonra güzel haberlerden birine göz atalım. Birincisi grubun Gone Too Soon ve What They Say adlı albümde yer almayan şarkılarını bir nevi veda busesi tadında yanaklarımıza kondurması oldu. Özellikle Gone Too Soon, sadece 8 şarkının yer aldığı albümde kendine nasıl yer bulamamış, insan hayret ediyor.

 

 

 

Birkaç albüm daha yapsa elektronik müziği güzelce bir sallayabilecek olan grubun dağılması bizler için ise ayrı bir önem taşıyor. 2 Eylül Salı gecesi Orange Date ile ortak organizasyonumuzda Maçka Küçükçiftlik Park'ta dinleyeceğimiz Darkside konseri, şimdi duygusal da kuvvetli bir hale büründü. Daha önce yurt dışındaki festivallerde izleyenlerin öve öve bitiremediği canlı performansı artık; "Nolcak ya seneye bir festivalde yakalar izlerim." şansımız da olmadığına göre daha bir tadını çıkarta çıkarta izleyeceğiz…

 

Beşinci viteste tükenen biletler için sizi buraya alalım.