DENİZİN ORTASINDA SADECE İKİ KİŞİYE HİZMET VEREN OTEL

DENİZİN ORTASINDA SADECE İKİ KİŞİYE HİZMET VEREN OTEL


Odalar Deniz Manzarali


Türkbükü’nde akşamüstü partileri eski tadını vermiyorsa, Avrupa’nın her köşesini arşınladıysanız, macera dolu Amerika’yı Rafet El Roman’dan daha derinlemesine keşfettiyseniz, Afrika ve geri kalan kıtalara da Kenan Doğulu’nun ‘Ben Senin Her Şeyinim’ şarkısından ‘’Avcumun içi gibi bilirim seni’’ sözünü gönderecek kıvama geldiyseniz sizi hayli egzotik bir tatil alternatifi ile tanıştıralım: Manta Resort.

 

 

Zanzibar’daki Pemba Adaları’nda bulunan otel, hayatın derdinden tasasından kaçmanız, her şeyden ve herkesten izole olup dünyadan kendinizi soyutlamanız, inzivanın en doğalını yaşamanız için Hint Okyanusu’nun ortasına konuşlandırılan bir dünya harikası.

 

 

 

Yemek odası/oturma salonu ve banyo suyun üzerindeki kısımda bulunurken, yatak odası suyun altında kalıyor ve Küçük Deniz Kızı olarak uykuya dalmanın nasıl bir his olduğunu tatmanızı sağlıyor.

 

 

Güneşlenmek ve yıldılzarı izlemek için bir de terası bulunan odanın olası dalgalarda nasıl bir korunma sistemi vardır bilemiyoruz; ancak mercan cennetinin ortasında her şeyden uzakta böyle bir deneyimin biraz risk almaya değeceğini düşünüyoruz.