DÜNYANIN EN YAŞLI AŞK ÜÇGENİ

DÜNYANIN EN YAŞLI AŞK ÜÇGENİ


Paylaşilamayan Kadin


Closer, The Notebook, The Great Gatsby, Y Tu Mamá También, Vicky Cristina Barcelona, Titanic, Hunger Games, Titanic, Twilight ve Selvi Boylum Al Yazmalım tarih kadar eski bir hikaye olan ‘’İkisini de sevdim’’i senaryolarına katık eden filmlerden aklımıza ilk gelenler.

 

‘’Aşk üçgeninde kördüğüm olmayı da iyi biliriz’’ diyen Kayserili iki dede ve bir nine ise Hollywood’un bir sonraki gişe rekortmeni filmine ilham olacak bir hikayeye başrol olmaya kalktı ve karakolluk oldu.

 

 

Kayseri’de yaşayan 79 yaşındaki Yusuf T.’nin 57 yaşındaki eşi Hayriye T., 2 ay önce şiddetli geçimsizlik bahanesiyle evini terk etti ve 76 yaşındaki Ahmet Y.’nin evine taşındı. Hayriye T.’nin izini sürmek için Sherlock’un bile kapısını çalan; ancak kendisi uzatmalı bir sezon arasında olduğundan iş başa düştü diyerek hafiyeliğe başlayan Yusuf T., eşini Ahmet Y.’nin evinde buldu. Kıskançlıktan gözü kararan Yusuf T., Lorne Malvo’ya başvurmayı ve işi kökten çözmeyi düşündüyse de insafa geldi, eşiyle Ahmet Y.’ye bastonla daldı, Hayriye T.’nin elini ısırmak suretiyle kanattı.

 

Komşuların çağırdığı polislerin sorguya aldığı üçlü çelişkili ifadeler verdi ve  Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla serbest bırakıldı. Yusuf T., Hayriye T. ve Ahmet Y.’nin aşk üçgeni hakkında İsmail K.’nın düşüncelerini merak ediyoruz.